2012. január 30., hétfő

ÚJ Bontatlan DRIVER SAN FRANCISCO Xbox 360 - Jelenlegi ára: 7 699 Ft


ÚJ BONTATLAN
DRIVER SAN FRANCISCO XBOX 360 PAL
Tanner visszatér, hogy befejezze a munkáját és végre elkapja Jericho-t. Ezúttal San Fransisco a helyszín ahol megtalálja rég üldözött ellenfelét és itt veszi újra kezdetét azeszeveszett száguldozás és akció. A Driver San Fransisco tehát folytatja a Driver sorozatot.
Tanner és Jericho is túlélte az előző részben, Isztambulban, történt heves tűzpárbajt, ámJericho nem tudott sokáig elbújni Tanner elől. A Driver San Fransisco egy harmadik személyű akció játék, melyben a gyalogosan játszható fegyveres harcok mellett az autós üldözésekre, szökésekre és feladatokra fekteti a hangsúlyt. Az 1970-es években járunk, San Fransisco telis tele van élettel, a sok literes amerikai Muscle Car-ok csak arra várnak, hogy a volánjuk mögé pattanjunk és megismerjük Frisco utcáit.
Azonban újdonságok is szerepelnek a Driver San Fransisco-ban. A legfontosabb, az úgynevezett "Shift" mód, melynek köszönhetően Tanner bármikor képes autót váltani, mikor a helyzet megkívánja. Kilőtték az autónk motorját? Semmi baj,  Tanner képességével ugorjunk át a mellettünk haladó autóba. Az akció folytonossága biztosított.
Lehetőségek:
Folytatódik Tanner és Jericho párharca, ezúttal San Fransisco-ban,
Egész San Fransisico területe bejárható, minden egyes utca úgy lett lemodellezve, mint a való életben.
Érkezés 4-5 munkanap....
TOVÁBBI JÁTÉKOKÉRT Érdeklődj!!



Jelenlegi ára: 7 699 Ft

Az aukció vége: 2012-02-03 11:24
. ÚJ Bontatlan DRIVER SAN FRANCISCO Xbox 360 - Jelenlegi ára: 7 699 Ft