2011. június 27., hétfő

*SAMSUNG i450 dual slide mobil ritkaság - Symbian* - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

A fotókon látható SAMSUNG SGH-i450 Symbianos okos telefon a licit tárgya. A készülék normális állapotban van és hibátlanul működik. Különlegessége a dual slide mechanika, érintő tárcsa, és Bang and Olufsen ICEPower erősítő , valamint a közvetlen 3, 5-ös jack csatlakozás.
A készülékhez csak töltőt tudok adni. Magyar nyelv nincs a telefonban, de értelemszerű és könnyen használható. Leginkább egy Nokia N73-ra hasonlít. Mindösszesen 51 óra beszélgetési idő van benne.
Gyűjtőknek, különlegességeket kedvelőknek.
Ajándék 1 GB memória kártyával.
A Samsung i450 egy Symbian OS 9. 2 / Series 60 3rd Edition alapú okostelefon-zenemobil kétirányú csúszkával, mely nagymértékben megkönnyíti a telefon, illetve a zenelejátszó használhatóságát. A készülék előlapját felfelé tolva egy megszokott billentyűzetes Symbian alapú okostelefon tárul elénk. A HSDPA hálózatokon is üzemelő készülék gyors böngészést és zeneletöltést tesz lehetővé, melyhez a Symbian rendszer bővíthetősége, egyszerű és logikus felépítése valamint a telefon 2, 4 colos 240x320 képpontos kijelzője, 2 megapixeles kamerája és microSD kártyával bővíthető 35MB memóriája kényelmes alapokat biztosít.
Az előlapot lefelé csúsztatva a készülék zenelátszóként használható, mely érintésérzékeny vezérlőfelületet kapott. A fémes sztereó hangszórót a Bang & Olufsen ICEpower erősítője hajtja meg, mely ötvözi a kiemelkedő hangzás, és a rendkívül alacsony fogyasztás előnyeit. A zene nem csak a beépített hangszórón, hanem a sztereó Bluetooth átvitelnek köszönhetően bármilyen más kompatibilis eszközön hallgatható.


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 18:35
. *SAMSUNG i450 dual slide mobil ritkaság - Symbian* - Jelenlegi ára: 9 900 Ft