2011. május 26., csütörtök

Torpedo-Sea Master, ügyességi játék! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, általában csomagolássérült, visszáru vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy szuper ügyességi játék: Sea Master- Torpedo. Nagyon jó stratégiai játék, fény és hanghatásokkal. Lehet a géppel is játszani, de simán is, ha két játékos játssza! Jó logikai, memória fejlesztő játék. Minden játékosnak van egy saját hajókból álló flottája. Az nyer, aki elöbb elsüllyeszti a másik összes hajóját. Csatahangokkal. Minden játékosnak van 10X10 mezőből álló területe. Az alsó rész a saját óceánod, ahol a flottád helyezheted el. A felső rész  az ellenfél óceánjának felel meg. Ezen a területen tervezed a támadásaidat és jelölöd meg a kilött mezőket.  A játék leírása nem magyar, a játék holland nyelvű!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 21:45
. Torpedo-Sea Master, ügyességi játék! - Jelenlegi ára: 1 Ft